Sotiemme Veteraanit -keräys

posted in: Uutiset | 0

Hyvät reserviläiset

Sotiemme Veteraanit -keräys Oulussa toteutetaan perinteisesti maanantaina 22.2.2016 ja maanantaina 29.2.2016. Tapahtuma alkaa 15.30 Raksilan marketeilla, jonne tulee 120 varusmiestä Kainuun prikaatista. Keräys tapahtuu 16.00-20.00 Oulun alueella. Tähän tarvitaan kuljettajia ja autoja varusmiesten kuljettamiseen (2-4 varusmiestä/auto) keräyskohteisiin ja heidän huoltamiseensa: kerhon puolesta kuljettajia ja autoja tarvitaan 2 kpl Maikkulan suuntaan. Jos sinulla on suinkin mahdollista lähteä hommaan mukaan, ilmoittaudu mahdollisimman pian, kiitos.

Seuraavilta keräysalueilta puuttuu myös kuljettaja ja auto: Talvikankaan Sale + Ojan Rauta Kuusamontie (2+2 hlöä) ja Värtön K-market + Oulunsuun S-market (2+2 hlöä). Voit myös ilmoittautua varakuskiksi.

Osallistutaan kunniavelkamme maksamiseen kunnioitetuille sotiemme veteraaneille!

Veteraanikeräys terveisin
jari@maljanen.fi
Puhelin: 0500 694854 tekstiviesti tai soitto
E-mail: jari@maljanen.fi