Kuntokortista MarsMars:n

posted in: Uutiset | 0

Kuntokortista MarsMars sovellukseen!

Reserviläisurheiluliiton (Resul) kuntokortin poistuessa käytöstä vuonna 2020, otetaan kerhossa käyttöön MarsMars-sovellus (älypuhelimet), HeiaHeia- sivusto (tietokoneet) tai paperinen kuntokortti (pdf). Vuonna 2020 päättyy Reserviläisurheiluliiton (Resul) sähköisen kuntokortin käyttö. Nykyinen vanha kortti on voimassa toistaiseksi, mutta sinne ei enää suositella kirjattavan mitään. Sopimus palveluntarjoajan kanssa päättyy 30.6.2020 ja tämän jälkeen omia tietoja ei saa enää ulos järjestelmästä. Nyt kannattaakin ottaa haluamansa tiedot ulos vanhasta korttijärjestelmästä seuraavilla ohjeilla:

1. Valitse vasemmalta Omat pisteet.
2. Oletuksena näe kuluvan vuoden pisteet, jotka voit tulostaa tulostimen kuvakkeesta oikeasta yläkulmasta.
3. Jos haluat tulostaa aikaisemman vuoden pisteitä, paina oikeasta yläkulmasta tulostimen-kuvaketta, jonka jälkeen voit vielä päivämääräkenttiin syöttää esimerkiksi vuoden 2019 päivämäärät ja sen jälkeen valitsemalla selaimesta tulostuksen (yleensä Tiedosto > Tulosta).

Lisätietoja muutoksesta.