Ampumatoiminta Oulun Reserviupseerikerhossa

Kerhon ampumavuoro torstaisin Hiukkavaarassa (2024)

Ampumavuoro on vuoroviikoin Hiukkavaaran kivääriradalla, rata 1, ja pistooliradalla, rata 3A. Joka kolmas viikko on varattu toiminnallisen ammunnan harjoitteluun. Vuoroille järjestetään mahdollisuus Kerhon aseilla ja patruunoilla ampumiseen. Aseita lainaavien on pyydettäessä todistettava jäsenyytensä. Myös omat silmä- ja kuulosuojaimet mukana.

Ammuntoihin ilmoittautumisessa käytetään Nimenhuuto-sovellusta. Viikkoammuntoihin pääsee mukaan laittamalla viestiä Jyri Partaselle numeroon 045 652 85 66, johon ORUK viikkoammunnat, oma etu- ja sukunimi ja ilmoitus halukkuudesta viikkovuoroille. Jyriltä tulee liittymislinkki Nimenhuutoon, johon liittymisen yhteydessä tehdään käyttäjä. Nimenhuuto toimii selaimessa tietokoneella ja puhelimella, mutta siihen on mahdollista ladata myös sovellus sovelluskaupasta. Kommenttikentässä on mahdollista esittää kysymyksiä vuoron vetäjälle.